Auto

Hoi, gisteravond reed ik naar huis en er werd door vele tegenliggers naar mij geflitst. Ik wist echt niet wat er mis was, tot ik achter een auto stil stond voor de stoplichten. Blijkbaar deed 1 voorlamp het niet meer. Toen ik thuis was heb ik er een klap tegenaan gegeven en ja hoor, hij deed het weer!

Ik was even bij mijn vaders huis geweest en van daaruit doorgereden over de berg, door het bos, naar mijn tante die gister echt jarig was. Ik denk dat het door die hobbelweg komt dat die lamp los was gegaan ofzo. Heb vandaag alweer een nieuw lampje erin gekregen, heb nog garantie dus dat is wel fijn.


Op school weer, net als gister, in het engels geoefend met bekeuringsgesprekken. Ging wel lekker, al wat beter dan gister. Verder hebben we een voorlichting gehad van Gids In Huis. Dat zijn studenten uit kwartiel 5, 7 of 9 die de studenten van kwartiel 1(ik dus) willen helpen. Als je eens iets niet meer snapt en het niet aan een leraar wil vragen, of gewoon om te weten hoe je iets het best aan kan pakken. En het even van een andere kant wil horen kun je bij hen terecht. Dat is wel heel fijn!


Gister bezig geweest met de powerpoint presentatie. Heb hem wel afgekregen, in een uurtje zelfs, het programma viel wel mee. Ik keek er altijd veel moeilijker tegenaan. Nu moet ik alleen de tekst aanpassen op de dia’s. Dat wat ik zelf ga vertellen, bij elke dia.

Liefs

Jacomijn is a police officer from The Netherlands who shows you how to travel the world!! Safe and Healthy Travel is a MUST!

Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *