De Douche van de Kolonel in Agra!!!

In Agra, India tijdens mij eerste bezoek waren we bij Homestay Lamba. Ik vond die echt geweldig en als ik weer eens naar Agra ga zorg ik dat ik diezelfde weer opzoek. Echt benieuwd hoe het er nu is.
Een homestay, dat wil dus zeggen bij Indiase mensen thuis. Dit was bij een Sikh familie. We werden opgevangen door de man des huizes en hij stelde zich voor als de Kolonel.
Zij hadden op het dak een zwembad gemaakt voor hun gasten. Toen dit geen succes bleek omdat hij lek was heeft de Kolonel er een douche van gemaakt!! Helemaal super.
En heerlijk in die warmte!!!

De douche van de Kolonel in Agra, India

De douche van de Kolonel in Agra, India

Douche van de Kolonel

De douche van de Kolonel in Agra, India
De kolonel zie je hier rechts op de foto staan, hij doet de douche voor ons aan. Dit gaf nogal wat lawaai want er zat een generator achter. Toen ik later de straat inkeek, ongever 3 verdiepingen lager zag ik dikke rookwolken door de straat gaa. Die kwamen van de generator af begreep ik en hij wilde dan ook niet te lang ons laten genieten van de douche….en de buurt daarbij mee te laten ‘genieten’.
Zie je de kolonel? Onder de tulband zit enorm lang haar en ook zijn baard is enorm lang!!
Toen ik hem die avond zag in de woning herkende ik hem niet eens…

De douche van de Kolonel in Agra, India

Dat is toch geweldig!! Rob, bedankt voor je foto!!

De douche van de Kolonel – Homestay in Agra, India

De douche van de Kolonel in Agra, India

Een hele slechte foto…maar dit is het uitzicht vanaf het zwembad. Je herkent het super mooie witte gebouw vast wel!! Hier wil jij toch ook onder de douche staan?

De Homestay waar ik verbleef heet Lamda Homestay en ik vond deze link en geen website meer van de plek. Ik vond het echt de moeite waard!!

Het gebouw is uiteraard de Taj Mahal!!

Later kwam ik er nog eens en daarover schreef ik deze blog!

Taj Mahal bij zonsopgang – Agra, India

Jacomijn is a police officer from The Netherlands who shows you how to travel the world!! Safe and Healthy Travel is a MUST!

Share
Tags:

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.