De Historische Huizen van Duinkerken, Frankrijk

Ik was met een camper naar Frankrijk vorige week. Mijn vader heeft een camper en ik had deze nog nooit gebruikt. Ik ben voor 4 dagen bovenin Frankrijk geweest om eens te kijken hoe mij dit bevalt.

Deze blog is ook in het Engels te lezen.

Om bovenin Frankrijk te komen, Dunkerque, is maar 4 uur rijden vanuit de plaats waar ik woon. Dit is dus heel goed te doen voor een paar dagen. Ik ben eerst naar Boulogne Sur Mer gegaan, dit is ongeveer 45 minuten lager gelegen in Frankrijk.  Daarna ben ik naar Duinkerken gegaan om de schoonheid van deze plaats te ontdekken. Achterop de camper heb ik een fiets dus ik ben op mijn fiets gestapt en langs de boulevard richting de stad gegaan. Het strand was erg breed, het was het moment van eb en lag het water dus veraf van de boulevard.

Op een gegeven moment zag ik zulke mooie oude huizen langs de boulevard staan en in de zijstraten daarvan dat ik afgebogen ben en de straten van deze wijk in ben gegaan. Wat een prachtige huizen zeg! En allemaal hebben ze zoveel details, wat een werk is dat geweest om deze huizen te bouwen. Niet elk huis is zo goed onderhouden maar de schoonheid die ze ooit hadden straalt er nog steeds vanaf.P1000850

P1000849

P1000847

Zijn dat geen geweldige huizen?

P1000819

P1000817

P1000810

De kleuren en de verschillende vormen zijn toch super!!

P1000808

P1000811

Na zo’n stuk door de wijk te hebben gefietst vond ik dat ik wel een lekker ijsje had verdient 🙂

 

Share

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge