Judo


Hoi,

Vandaag hebben we een paar judo-klemmen geoefend. Heel leuk, beetje rollebollen over de grond. Had dat nog nooit eerder gedaan. Heb er alleen een zere nek aan over gehouden!!

Vanmiddag hebben we een gesprek gehad met onze leer proces begeleiders. Is me wel weer het een en ander duidelijk geworden. Dat is wel even fijn. Je hebt best weinig les in verhouding tot wat je allemaal moet leren. 1 maand zit er al bijna op, nog 2 en we lopen al op straat. En eigenlijk heb ik het idee dat ik nog niet zo heel erg veel geleerd heb, op de AZ-training na. (De verdeding enz) Het meeste van wat we nu behandeld hebben wist ik natuurlijk ook al door mijn vorige werk.

Om 3 uur heb ik mijn kleding opgehaald, wat ik nog moest krijgen. Zoals, judopak, trainingspak en sportkleren/-schoenen. Een jas, een overall en ME-schoenen, en allerlei accessoires zoals, handboeien en de houder daarvoor, de pepperspray-houder, een fluitje, de gummistok etc.

Alleen, de zomerbroeken nog niet!! Heb dus nog steeds een winterbroek aan! BAH! Is wel heel warm hoor met dit weer! Ze waren niet op voorraad dus dat wordt me nagestuurd maar dat kan nog wel even duren, dus waarschijnlijk als de winterbroek aan kan, dan krijg ik de zomerbroeken, helaas!!

Tot de volgende keer,
liefs

Jacomijn is a police officer from The Netherlands who shows you how to travel the world!! Safe and Healthy Travel is a MUST!

Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *