Maandag

Zo, de maandag zit er weer bijna op. Was weer vroeg dag, en laat op het werk, lange tijd in de file gestaan. Moest ik me nog omkleden, ja, we zijn in uniform gegaan voor het eerst. Maar verder was het weer een relaxed dagje op school. Om 14.00 uur alweer vrij, kan echt niet zeuren tot nu toe.

Wat ik nog vergeten te vertellen was over zaterdag, en toch wel leuk is om toch even te zeggen is dat ik met mijn broer en zusje uit eten zou.
Ik heb een bon van de ABN-AMRO, ooit gewonnen met een spel op internet, een two for one dinerbon. Dus we dachten we gaan lekker uit eten, en de keuze is niet enorm groot van waar je die bonnen in kan leveren, dichtsbijzijnde en klonk goed was Raalte, Bella Roma.
Wij daar heen gereden, nou het zag er niet bepaald netjes en schoon uit. Dus zijn we maar weer naar Nijverdal gereden, naar de Pizzeria. Toch nog italiaans! Daar liep het een en het ander ook nog mis maar het eten was heerlijk en we hebben best wel lol gehad, en daar gaat het uiteindelijk toch om?

Ga nu maar even weer wetten opzoeken en uitzoeken op internet, moet ook nog gebeuren.

Groetjes en tot snel,
Jacomijn.

Jacomijn is a police officer from The Netherlands who shows you how to travel the world!! Safe and Healthy Travel is a MUST!

Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *