Ontdek Veelzijdig Marokko – 4 dgn / 3 nachten

Ik had nog een paar dagen over om op reis te gaan in 2018 en dus kon ik het niet laten om toch nog iets te boeken. Ik vond een ticket via AirArabia voor 130 euro naar Fez en aangezien ik na mijn bezoek aan Marrakesh het land geweldig vond was de beslissing snel genomen.

Een week Marokko in december!

Toen Dave uit Engeland vroeg of hij een keertje langs zou komen in NL vroeg ik hem mee te gaan naar Marokko. Hij was snel overgehaald! Hij zag het wel zitten om een reisje te maken!

Ik leerde Dave kennen op een reis door Cuba in oktober 2016. Ik heb hem eigenlijk in tussen tijd niet veel gesproken maar we konden het daar goed vinden met elkaar!

Ook deze week was het super gezellig! En zeker voor herhaling vatbaar!

Ontdek Marokko

In Fez, of elke andere stad in Marokko ontkom je er niet aan om naar de leerlooierij te gaan en in winkels terecht te komen 🙂

Nadat we even in Fez waren geweest boekten we een trip voor 4 dagen en 3 nachten het veelzijdige Marokko in. Ik wilde heel graag naar de Sahara en uiteraard wat meer van dit land zien. Veel trips zijn 2 dgn en een nacht maar ik wilde wat meer. Lahcen van Fescooking  benaderde mij online via Instagram in de weken voordat ik naar Marokko ging. Ik bekeek pas in Fez zijn site en we boekten een dag voordat we weggingen deze trip bij hem.

Ontdek Veelzijdig Marokko in 4 dagen / 3 nachten

Lahcen maakte de trip voor ons op maat. De meeste trips die je kunt boeken gaan van Fez naar Marrakesh. Wij kozen er in eerste instantie voor om terug te gaan naar Fez… maar uiteindelijk werd dat op dag 3 toch Meknes. En ook dat was te regelen!

Alles was te regelen en de keuze was dus snel gemaakt.

2 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge