Sportdag!

Hoi,
Vandaag dus een sportdag gehad, was heeel leuk! Helaas begon het te regenen vanmiddag. We hebben een soort sterrenslag gehad. Om te beginnen gingen we met 6 man op een reuze skippybal, lachen! Maar dat ging echt goed, we waren als eerste groep over. We ha
dden er een lekker tempo in. Ook hadden we een soort hindernis baan, per koppel ging je erover. Eerst met een balk tussen je benen een stukje heen en weer, daarna zak springen, daarna 1 door een tunneltje, en toen over zo’n opblaasding. Daar ben ik helaas niet overheen gekomen, na 3 pogingen mocht je er langs lopen. Was toen al wel behoorlijk nat, want hij werd natuurlijk glad gemaakt met water.
Ook moesten we A lopen, dat is met een grote ijzeren A waarin iemand moet gaan staan, en die wordt omhoog gehouden door de rest van de groep dmv touw. En dan maar trekken aan dat touw en de persoon erin natuurlijk meebewegen.

Ook was er limbo, dat je onder een stok door moest die steeds lager ging. De langste jongen uit onze klas kwam lager dan mij! Echt super van hem!
2 van ons, man en vrouw, moesten accu tillen of strijkijzer tillen. Allebei hebben ze he
t het langst volgehouden van het groepje wat gelijktijdig ging, echt goed!
Het buikglijden hoort er natuurlijk ook bij, ik als enige vrouw (uit ons groepje) ook mee doen natuurlijk! Ik kwam wel niet ver maar oke!

We moesten ook nog een katapult bouwen van 3 lange palen, 2 korte palen en een aantal stukken touw.
Helaas ging het niet helemaal goed want bij het afschieten viel hij bij de derde keer echt in elkaar, maar we hebben wel veel lol gehad, daar gaat het om!

Ook nog volleybal en handbal gedaan.
Bij de volleybal, wat het 2e spel was, ging er iets mis. Er gingen er 2 voor dezelfde bal en helaas kwam daarbij de een hard op de ander terecht. Zij heeft dan ook de rest van de dag niet mee kunnen doen, jammer!
De finale was touw trekken, we hebben 1 partij gewonnen en toen verloren dus lagen we eruit, helaas!

Om een uur of 5 lekker gebarbequed. Echt een geslaagde dag, ondanks de regen!

 

Share
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge