Super gezellig!


Hoi, zaterdag heb ik een verjaardagsfeest van mijn tante gehad. ‘S middags eerst met de hele fam. en ‘s avonds zijn we daar gebleven met een “select” gezelschap en hebben daar gegeten. We hebben echt heel veel lol gehad met z’n allen, echt super gezellig!

Gister een gewoon relaxed dagje gehad, en vandaag weer aan de bak. Moest eigenlijk een presentatie houden over een ziektebeeld, ik koolmonoxide vergiftiging. Maar we hebben het niet gered in de uren die er vandaag voor stonden en gaan dus daar volgende week mee verder. Ik had het ook wel een beetje simpel op papier gezet terwijl er een paar een powerpoint presentatie van hadden gemaakt. Dat ga ik nu denk ik ook maar proberen, nooit mee gewerkt, maar is wel veel beter en overzichtelijker. Heb net een boek van mijn ma gekregen over hoe het programma werkt, dus ga daar zo even mee aan de slag. Eerst programma opstarten en als ik iets niet snap, nalezen. Zo ga ik altijd te werk.

Morgen om 10 uur beginnen dus dat is wel lekker, vanmorgen 8 uur, dat is wel heeeel vroeg hoor! 3x in de file gestaan, was echt net op tijd in Apeldoorn.

Tot de volgende keer, liefs

Jacomijn is a police officer from The Netherlands who shows you how to travel the world!! Safe and Healthy Travel is a MUST!

Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *