TBEX dag 1 in Jerusalem

Ik heb dit nu net in 1 adem opgeschreven. ..En deel het ook maar gelijk… 🙂 Neem een kijkje in mijn hoofd!!

Mag je met je borst vooruit lopen? Trots op jezelf en je prestaties zijn? Of moet je ingetogen zijn en humble. Laat een ander maar zeggen dat je iets goed gedaan hebt?

Op internet moet je jezelf wel verkopen. Als ondernemer moet je jezelf wel verkopen. Een ander doet het alleen voor je als je betaald..

Ook hebben we geleerd niet te hoog van de daken te schreeuwen en dus zijn we daar niet zo goed in.

Toch zijn mannen er kennelijk beter in. In werksituatie durven zij eerder om meer salaris te vragen, een van de redenen dat zij nog steeds meer verdienen dan de vrouwen in hetzelfde vak. Mannen worden ook van kinds af aan al aangemoedigd om dingen te ondernemen die lef nodig zijn. Die boven hun macht gaan , die ze uitdagen.

Meisjes moeten het niet te gek maken van oudsher.

Als je jezelf verkoopt​ heb je al snel het gevoel …en dat is lang niet altijd onredelijk gevoel, dat men van je denkt; Wat blaast zij hoog van de daken.

Maar de keerzijde is…Als je het niet doet wordt je niet gezien. Degenen die je wel goed zouden vinden merken je hoogstwaarschijnlijk niet op doordat er zoveel ‘te koop’ is online dat je over het hoofd gezien wordt. Tenzij je jezelf constant voorop zet.

Daarnaast speelt een grote rol:

Wees betrouwbaar in wat je laat zien. Bouw credibility op. Een brand…

Dus voor mij is het gezond en veilig. Als ik interactie heb zou dat over gezondheidskwesties moeten zijn of veiligheidsissues. Daar moet ik meer in gaan investeren. Mijn naam is er naar maar ik hou teveel van ronddwalen op deze heerlijke aardbol.

Ik doe dat altijd veilig….Ik ben nog nooit de verkeerde tegengekomen. Ik vertrouw op mij intuïtie en die liet mij nog nooit in de steek.

Ik zorg dat ik gezond blijf.. en als ik me ziek voel zorg ik dat ik actie onderneem.

Doordat ik zo van ronddwalen hou en vele kanten op fladder is mijn blog nog steeds niet zo groot als het zou kunnen zijn. Tuurlijk het is mijn hobby en ik geniet het meest van het reizen. Maar de wijze waarop maakt mijn blog uniek. Mijn persoon is de spil daarin. Hoe ik alles zie, wat ik ervaar en waarom ik bepaalde dingen wel en niet doe. Daar moet ik me meer bewust van worden. Dit moet ik meer gaan delen, uitvergroten, beschrijven en beseffen…

Dit heeft een halve dag tbex mij weer opnieuw laten zien! Vanaf de eerste keer, #CostaBrava #Catalunya #tbex, was mij dit al duidelijk. Dit heb ik toen ook gelijk omgezet in acties bij thuiskomst.

Ik kocht safeandhealthytravel, ik ging onder het kopje Safe een aantal tips delen. De actieve trips deelde ik onder het kopje Healthy. En Travel blijft natuurlijk de core of my business.

Nu wordt het echt wel tijd om meer te werken aan die kopjes…En met name safe.

Mocht ik dit weer eens vergeten…Zeg het me dan alsjeblieft 🙂

Nu drink ik eerst mijn kopje koffie op bij de Austrian Hospice bij de Via Solorosa in het hart van de Shouks van Jeruzalem!!

 

Share
8 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge