“Vrije dagen”

Hoi,
Ik was donderdag en vrijdag “vrij”. Heb dus allerlei wetten en andere lessen voorbereid. Ben er toch nog wel iets drukker meegeweest dan ik gedacht had. En heb eigenlijk nog het idee dat ik niet alles weet. Maar dat hoeft ook niet volgens mij, we krijgen daar nog wel lessen over mbt het zoeken, waar te zoeken en wat je moet weten.

Gister kreeg ik mail van 2 teamchefs van mijn vorige werk, leuk is dat! Ze vroegen zich natuurlijk af hoe het met mij ging. Ben er ook nog niet weer geweest, ben dat volgende week wel van plan. Ook een andere collega vroeg of ik nog langs kwam voor ze op vakantie ging. Toch wel heel leuk om daar weer heen te gaan, wil natuurlijk wel een beetje op de hoogte houden van wat zich daar allemaal afspeelt.

Vanavond ga ik met mijn broer en zusje naar de Lantaarn, Edwin Evers komt daar, weet niet wat ik ervan moet verwachten maar het zal wel gezellig worden!

Liefs

Jacomijn is a police officer from The Netherlands who shows you how to travel the world!! Safe and Healthy Travel is a MUST!

Share
One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *