Vroeg naar bed!

Hoi, ik dacht nog even hier kijken.
Broer: ik heb je berichtje gelezen. šŸ™‚ Gelukkig leek hij niet op Wevers!
Ik vond het gisteravond echt heel gezellig! Leuke muziek, ik wist niet eens dat die Evers in een band speelde. Wist dus ook echt niet wat ik ervan moest verwachten maar het was echt heel leuk!

Morgen weer vroeg eruit, had eigenlijk al in bed willen liggen, nog even Harry Potter lezen. Maar heb nog even vanalles gestreken! Heb ik ook een heel lang weekend gehad en wanneer ga ik dat doen?? Zondagavond, ach ja……

Vandaag bij mijn tante geweest om haar te interviewen omdat ze ooit, in 2001, slachtoffer was geweest van een kleine criminaliteit. Dat is wel goed gelukt! Ze hadden zelfs alle papieren er nog bij, perfect!

Ga nu maar gauw afsluiten.
Liefs en welterusten!

Jacomijn is a police officer from The Netherlands who shows you how to travel the world!! Safe and Healthy Travel is a MUST!

Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *