Zon en Zeebad – Noordwijk, Nederland

Om eens lekker relaxed een dagje bij het strand door te brengen vind ik Zon en Zeebad toch echt heerlijk!!

In de duinen, Zon en Zeebad

Zonnen in de duinen

Deze strandgelegenheid ligt aan de Prinses Astridboulevard en is dus net buiten het drukke en veel bezochte Wilhelminaboulevard. Heerlijk om dus echt tot rust te komen en van de zon te genieten. Om je een beeld te geven van waar het ligt, het welbekende Huis Ter Duin ligt, als je vanaf de zee terug naar de duinen kijkt, links naast Zon en Zeebad.

Huis ter Duin links naast Zon en Zeebad

If you want to read this blog in English, click here

Ligging Zon en Zeebad

Je loopt vanaf het zonneterras makkelijk het strand op. Vanuit daar is het maar een klein stukje lopen naar rechts om bij de Wilhelminaboulevard te komen en dus ook bij het grote publiek wat daar ligt en zont. Als je even wil shoppen, wil lopen over de drukke boulevard of rond wil kijken in het centrum van Noordwijk ben je daar binnen 10 minuten via het strand. Als je over de weg, boven de duinen, loopt ben je er met zo’n 5 minuten.

Zon en Zeebad – Noordwijk, Nederland

The Beach

Zonneterras Zon en Zeebad

Zon en Zeebad ligt hoog in de duinen en daar lig je dus al snel uit de wind en in de zon. Er zijn bedden te huur op het zonneterras wat ze er aan gelegd hebben en waar je alle privacy geniet doordat er verschillende muurtjes gebouwd zijn. Je hebt wel echt het gevoel op het strand te liggen doordat er strandzand ligt.

Ik vind het heerlijk!

Sunbathing

Restaurant Zon en Zeebad

Bij het restaurant zit een heerlijk lounge gedeelte en een mooi terras met zicht over de duinen op de zee. Op dit terras kun je heerlijk zitten en van het eten genieten. Het is er heerlijk en altijd vers.

Pasta with Delicious Shrimps

Great Fresh Salad

Kosten Zon en Zeebad

Een bed huren voor een dag kost je 10 euro. Daarbij krijg je wel een matras en parasol!

Je mag geen eigen drinken en eten mee nemen als je van het zonneterras gebruik maakt. Wel komt er regelmatig bediening langs om te vragen of je wat te drinken of eten wil bestellen. Op je bed is het mogelijk om van een heerlijke lunch genieten.

Share
One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge