De Historische Huizen van Duinkerken, Frankrijk

Ik was met een camper naar Frankrijk vorige week. Mijn vader heeft een camper en ik had deze nog nooit gebruikt. Ik ben voor 4 dagen bovenin Frankrijk geweest om eens te kijken hoe mij dit bevalt.

Om bovenin Frankrijk te komen, Dunkerque, is maar 4 uur rijden vanuit de plaats waar ik woon. Dit is dus heel goed te doen voor een paar dagen. Ik ben eerst naar Boulogne Sur Mer gegaan, dit is ongeveer 45 minuten lager gelegen in Frankrijk.  Daarna ben ik naar Duinkerken gegaan om de schoonheid van deze plaats te ontdekken. Achterop de camper heb ik een fiets dus ik ben op mijn fiets gestapt en langs de boulevard richting de stad gegaan. Het strand was erg breed, het was het moment van eb en lag het water dus veraf van de boulevard.

Voor de Engelse versie van Historical Houses of Dunkerque

Historische Huizen Duinkerken

Historische Huizen Duinkerken

Op een gegeven moment zag ik zulke mooie oude huizen langs de boulevard staan en in de zijstraten daarvan dat ik afgebogen ben en de straten van deze wijk in ben gegaan. Wat een prachtige huizen zeg! En allemaal hebben ze zoveel details, wat een werk is dat geweest om deze huizen te bouwen. Niet elk huis is zo goed onderhouden maar de schoonheid die ze ooit hadden straalt er nog steeds vanaf.

Historische Huizen Duinkerken

Historische Huizen DuinkerkenZijn dat geen geweldige huizen?

Ik word altijd zo blij van dit soort plekken! Wat jij?

Historische Huizen Duinkerken

Historische Huizen Duinkerken

Roadtrip Frankrijk

Historische Huizen Duinkerken

Historische Huizen DuinkerkenHistorische Huizen Duinkerken

De kleuren en de verschillende vormen zijn toch super!!

Historische Huizen Duinkerken

Historische Huizen Duinkerken

Na zo’n stuk door de wijk te hebben gefietst vond ik dat ik wel een lekker ijsje had verdient 🙂

Share
One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge