Mind Over Matter

Als je echt wil kun je alles!!

Ik ben er van overtuigd dat als je iets echt wil dan kun je dat.

Hoe ver weg of ongrijpbaar iets soms kan lijken in het begin. Ik leef onder het zogenaamde ‘Mind over Matter‘ Principe. Als ik iets wil dan ga ik daarvoor en zal ik daar komen. Soms duurt het wat langer maar ik kom er!

Als je iets echt wil ga je ernaar toe werken, je leven wordt anders, je verlegt je doelen omdat je een hoger doel hebt waar je voor gaat.

For the English version of Mind Over Matter

Uiteraard moet je er veel voor laten of doen maar omdat je dit doet omdat je werkt naar een bepaald doel voelt dat niet zo.  Soms gaan er al deuren voor je open alleen al door te zeggen dat je een bepaald doel hebt. Je hoeft het ook echt niet allemaal alleen te doen, je mag hulp aanvaarden 🙂

MIND OVER MATTER

En ja.. de een moet er meer voor doen dan de ander…. Misschien ook wel omdat het doel van de een wat verder weg gelegd wordt dan die van een ander.

Mind Over Matter

Ik ben na 20 jaar gestopt met roken… Ik ben begonnen met roken omdat ik dat net als zovelen stoer vond, ik wilde er ook bij horen…

Op een gegeven moment begon het me steeds meer tegen te staan dat ik rookte. Dit vond ik ook helemaal niet bij mij passen. Ik ben een sportief persoon en dan roken? Ik ben, nadat ik dit al een tijd dacht en mezelf op pepte tot het juiste moment, gestopt met roken. Ik heb het er 1 nacht heel moeilijk mee gehad. Dit was de nacht nadat ik de beslissing nam dat ik de volgende ochtend zou stoppen met roken.

Ik heb briefjes geschreven met voor- en nadelen, ik heb uitgerekend hoeveel het me zou opleveren om te stoppen op week basis, maandbasis en jaarbasis. Uiteindelijk ben ik gewoon gestopt en heb ik die briefjes nooit meer bekeken.

Mijn lichaam was er klaar voor,

mijn geest was er klaar voor!

Ik heb geen lichamelijke afkickverschijnselen gehad en ik heb nooit meer omgekeken. Ik ben nu bijna 9 jaar (3-9-’07) gestopt en ik heb nooit meer de behoefte gehad om te roken.

Als jij zegt: Ik wil het!

Dan kun je het!!

Heb jij ook ervaringen met persoonlijke overwinningen?

Mind Over Matter?

Ik hoor ze graag!

Share
10 Comments

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge