Strong Sister Run, Hellendoorn – Nederland

Dit jaar heb ik meegedaan aan de Strong Sister Run. Ik wilde wel weer eens mee doen met een groot evenement en daarnaast deed ik mee met natuurlijk min zus en twee nichten. Erg gezellig!

Strong Sister Run is een nieuwkomer voorafgaand aan de Strongman Run.  De Strongman Run is nu voor de derde keer georganiseerd in Hellendoorn en aangezien ik daar woon wordt je toch al snel uitgedaagd om een keer mee te doen.

If you want to read this post in English, click here

Ik had gedacht dat ik het zwaar zou vinden. Het is ‘maar ‘ 7 km en dan met 22 obstakels en ik had verwacht dat die ook best lastig zouden zijn. Dat viel 100% mee. De obstakels waren echt zoals het woord impliceert, obstakels. Je hoefde daar niet speciale technieken voor te gebruiken en kon er eigenlijk allemaal zo overheen klimmen/klauteren of zwemmen of wat dan ook maar.
parcours_strongsisterrun_2015
Dit keer hadden we ons opgegeven voor het fun gedeelte, er werd dus niet van ons verwacht dat we een tijd gingen neerzetten. Doordat we in die afdeling zat heb ik ook het idee dat we daarom in zo’n druk gedeelte zaten. We moesten soms wachten bij obstakels en konden dus ook niet snel door.

Onderweg kwamen we op verschillende punten familie tegen en kennissen. Dat was uiteraard wel erg gezellig. We hebben meerdere keren geposeerd voor een foto en namen daar ook gewoon de tijd voor. Het was voor de fun!!
Tijgeren, Strong Sister Run
Het parcours laat je wel door een geweldig mooie omgeving lopen uiteraard. Je gaat eens stukje de berg op, bij het Avonturenpark in de buurt. Daar ga je door een diepe zandkuil die voor velen ook een verrassing was en dan best zwaar kan zijn 🙂
Modderbak Strong Sister Run
Volgend jaar ga ik voor een tijd. Ik heb gemerkt dat dit peanuts was en ik wil voor mezelf toch wel een uitdaging. Mijn zus gaat volgend jaar weer (dat heeft ze al eerder gedaan) de Strongman Run  doen!! Dat is dan 21 km met nog veel meer hindernissen. De hindernissen zijn daar wel iets lastiger, daar is soms wel echt techniek voor nodig. Als je een echte uitdaging wil dan zou je daar aan mee moeten doen.

Volgend jaar wordt de run gehouden op 3 september 2016 maar als je voor de Strongmen Run gaat moet je op 4 september een plekje vrij  houden in je agenda.
Share
One Comment

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge